19° Пазарджик


Връщат ли се мутренските времена у насРегион

Нови 1500 работни места разкриват в Пазарджик до края на лятото
2019-03-13 18:05:04

 Около 1500 нови работни места ще бъдат разкрити до края на лятото в Пазарджик в нови производствени бази на две компании, съобщи днес кметът на общината Тодор Попов.

Приключи първият етап от проекта на "Ариете Логистикс" ЕООД за строеж на собствена производствено-логистична база, който включва над 5000 кв.м сгради за складово – производствени нужди, в които ще работят повече от 400 човека. През 2018 г. фирмата закупи в гр. Пазарджик парцел от 82 000 кв.м. По време на инвестиционния период, който ще включва три етапа,
  от Ариете Логистикс планират да разширят базата си до почти  42 000 кв.м застроени площи, в които ще работят над 1000 човека. Ариете Логистикс ЕООД е българска фирма, част от международната Ариете Груп и вече шест години работи успешно на българския и международните пазари, в областта на автомобилната индустрия и логистиката.


Предстои приключването на строително-монтажните работи на нови сгради и производствени мощности и на Костал България Аутомотив ЕООД в Пазарджик. С това компанията ще увеличи производствената си площ на 23 000 кв.м и планира назначаването на нови 1000 служители.

Мнения по темата (0)
добави мнение" Асарел Медет" АД - Панагюрище набира оферти за продажба на оборудване
"Асарел Медет" АД продава употребявани автомобили
Кампания " Рециклиращо предизвикателство" стартира в училищата в Пазарджик
Микробус уби жена на пътя между Бошуля и Карабунар
Днес връчват Националната награда за превод " Стоян Бакърджиев"
Пребиха и намушкаха с нож възрастен мъж в село Баня
Всички права запазени © Разработено от Ирида Дизайн