24° Пазарджик


Връщат ли се мутренските времена у насПолитика

Тодор Попов: В центъра на нашето внимание трябва да бъде поставен човекът
2019-09-27 17:04:52

 


„Стартираме днес нашата позитивна кампания, изпълнена с важни послания към града ни и по-точно послания, отправени към най-достойните, най-отговорните, най-квалифицираните и обичащи града си хора, каквито сте вие. Това заяви днес пред десетките насъбрали се сиппатизанти, приятели и граждани за откриването на предизборната кампания на коалиция „Новото време“ кандидатът за 4-ти мандат за кмет на община Пазарджик Тодор Попов. Освен него на събитието присътваха и кандидатите за общински съветници на коалицията и кандидатите за кметове на селища от общината.

„На първо място благодаря за това, че сме толкова години заедно. Защото заедно успяхме да създадем жизнена среда, с която хората заслужено се гордеят, успяхме да развием и надградим традициите, успяхме да направим така че пазарджиклията да има житейска перспектива. Работили сме толкова много през годините, но успяхме защото направихме екип, който няма аналог в България, защото, когато човек е последователен, отговорен, целенасочен и мотивиран, може да постигне всичко. Заради това в днешния ден имате моето огромно и сърдечно благодаря и то е, защото през всички тези години вие бяхте до мен, без вашата подкрепа нямаше да постигнем това, което имаме. Трябва да направим така, че оттук нататък на вниманието ни да бъдат не само инфраструктурата и жизнената среда, това са неща, които всеки кмет и екип трябва да правят. В центъра на нашето внимание трябва да бъде поставен човекът. Наш приоритет ще бъдат грижите за младите хора, да ги учим да бъдат иновативни, да обичат града си и да искат да успяват, да отправим своите послания към работещите хора, на които да благодарим, защото те с труда си формират брутния продукт и житейския стандарт на града ни. По време на тази кампания да не забравяме и възрастните хора, че те са важни за нас и обществото. Това са нашите баби и дядовци,
майки и бащи, които заслужават своето достойно място в обществения живот.“, обобщи целите на кампанията и бъдещата си работа  Тодор Попов пред насъбралите се.

След официалното откриване всички присъстващи се отправиха към църквата „Св.Богородица“, където епископ Яков и свещеници от енорията отслужиха тържествен молебен за здраве и благоденствие. Обща снимка на кандида за кмет на общината, кандидатите за общински съветници и кандидатите за кметове на селища бе направена пред читалище „Виделина“.


 


Мнения по темата (0)
добави мнениеДуалното обучение, акцент в образователната политика на Тодор Попов
Модерна фондация може да финансира високотехнологиечен университет в Пазарджик
Тодор Попов: Дигитален център ще предоставя информация за културните събития в Пазарджик и общината
Тодор Попов представи първия си приоритет - Иновации и зелен град
Тодор Попов и Коалиция " Новото време" откриват предизборната си кампания
Коалиция " Новото време" регистрира листата си за общински съветници, водач е Тодор Попов
Всички права запазени © Разработено от Ирида Дизайн